Nissen fra havet kommer til Kristiansand 19. og 20. desember

PS: UTSATT NISSE-BESØK PGA VIND OG REGN
Nissen fra havet må utsette besøket fra 5. desember til 19. og 20. desember kl. 13. Ikke bare må Nissen fra havet holde seg utaskjærs for å hjelpe fisk og sjødyr i stormen, han vil heller ikke at noen skal bli våt og kald og pådra seg snue ute i sjøsprøyten. Nissen fra havet vil ikke at noen skal være forkjøla når jula kommer, og spesielt ikke i år!  
Men du – da har du ekstra god tid på deg til å høre fortellingen om Nissen fra havet, lære deg sangen hans og løse rebusen i Kvadraturen. Vi sees 19. og 20. desember!

Nissen kommer til byen i båt

Nissen fra Havet kommer seilende til byen i sjekta si lørdag 19. og søndag 20. i sjekta si. Han synger sin sang ved Kilden kl. 13.00, deretter seiler han videre. Han stanser ved Fiskebrygga og Aquarama for å synge sangen sin og vinke til alle oppmøtte.

Slik deltar du i båtkortesjen

Vi vet allerede om flere som planlegger å pynte båten sin, ta på varme nisseklær og bli med i båtkortesje sammen med Nissen fra havet. Det hadde vært gøy om det ble en ny juletradisjon i byen vår! Møt opp ved Kilden kl. 13.00 19. og 20. desember.

Ta et vinterbad på Bystranda

Nissen fra havet kommer ikke til å bade selv, men han lover å vinke litt ekstra til de som bader. Det blir felles bading arrangert av Isbaderne Kristiansand. Finn fram nisselua og hiv deg utpå!

Hør fortellingen om Nissen fra havet

Lær deg sangen

Bli med i rebusen

%d bloggere liker dette: